- Nowy
Żel budujący gęsty AlleLac Max Smart Builder Gel Control French White 45g
59,90 zł
Brutto
Żel budujący gęsty AlleLac Max Smart Builder Gel Control
French White 45g
Żel budujący gęsty max smart builder control– konsystencja galaretki, precyzyjna kontrola!
Odkryj twardy żel budujący o gęstej, galaretkowatej konsystencji, który zapewnia komfort i pełną kontrolę podczas pracy oraz niezawodną trwałość stylizacji. Jego gęsta konsystencja sprawia, że produkt pozostaje na miejscu, nie spływa i pozwala precyzyjnie modelować nawet najbardziej wymagające paznokcie.
Sprawdzi się dla stylistek ceniących precyzję, doskonałą architekturę, stabilność i perfekcyjny kształt bez spływania na skórki.
Postaw na trwałość, precyzję i wygodę pracy
Żel sprawdza się:
- Do budowania paznokci na szablonie, tipsie, dual formie
- Do przedłużeń, nadbudowy naturalnej płytki, odbudowy uszkodzeń i korekt.
- Do salonowej pracy i stylizacji ekstremalnych/konkursowych
- Do frencha konstrukcyjnego
- Do wolnej i precyzyjnej pracy
Cechy produktu:
- Gęsta, stabilna konsystencja typu „galaretka” – nie spływa, nie zalewa skórek
- Twardy i wytrzymały po utwardzeniu – zapewnia trwałość stylizacji
- Posiada delikatne właściwości samopoziomujące, pozwalające stworzyć gładką taflę
- Możliwość piłowania i opracowywania bez zapowietrzeń
- Uniwersalne zastosowanie – do przedłużeń, nadbudowy naturalnej płytki, odbudowy uszkodzeń i korekt.
- Pełna kontrola – żel pozostaje tam, gdzie go nałożysz, co ułatwia pracę na długich i problematycznych paznokciach.
- Możliwość zaciśnięcia po ok. 10 sek (w zależności od lampy)
- Trójfazowy - wymaga użycia bazy i topu
Czas utwardzania: 60 sek
Sposób użycia:
- Na przygotowaną płytkę nałóż bazę, utwardź.
- Następnie modeluj paznokieć za pomocą żelu budującego – cienkimi warstwami lub jedną warstwą budującą.
- Każdą warstwę utwardź w lampie LED/UV przez 60 sek
- Opracuj paznokcie przy pomocy pilnika
- Nałóż top coat lub dowolny kolor hybrydowy
Skład produktu może ulec zmianie. Aktualny skład produktu znajduje się na opakowaniu.